Madonna pek çok şey olabilir – ama öngörülebilir? Asla! Dantelli iç çamaşırlarıyla tespih boncukları birleştirmek için tüm nesillere ilham vermek ya da  koni sütyen için bir durum oluşturmak, uzun süreli performans ve moda ikonu 35 yılı aşkın bir süredir farkında olmadan, trendleri belirliyor.

Tabii ki, yıllık Met Gala’undan daha cesur bir ünlü eğilim trendine daha açık bir kırmızı halı yok. Madge ilk olarak 1997’de Kostüm Enstitüsü’nün yüksek profilli etkinliğine damgasını vurarak, göksel bir pelerin ve çiçek Versace elbisesinin içinde Met’e yükseldi. Her ne kadar vaftiz olsaydı da, o zamana kadar katıldığı Met galas’ı seçti, Yukarı Doğu Yakası’ndaki varlığıyla lütfunu yitirdiğinde, görünüşünün unutulmaz olacağından emin olabilirsiniz.

Milan Fashion Campus Fashion Academy

Milan Fashion Kmpüsü Angelo Russica tarafından kurulmuştur

 

Başarılı bir kariyer başlatmaya hazırlanmak için öğrencilerin modaya yönelik pratik becerilerini ve bilgisini vermek üzere bir Moda Kampüsü kurulmuştur. Moda okulunun ana hedefi, dünyanın her yerinden gelen öğrencilere Milanlı bir profesyonel bakış açısıyla yaklaşmaktır.

Dünya çapında, öğrencilere moda ticaretini öğreten, ancak gerçek moda endüstrisinde çalışmak için onları hazırlayamayan birçok tanınmış okul var. “Gerçek dünya deneyimi” nin olmaması, öğrencilerin çalışmalarında zaman ve para harcamasına rağmen, iş bulmakta zorluk çekmelerine neden oluyor. Bu nedenle Milan Moda Kampüsü, öğrencilerin gerçek çalışma dünyasını aşırı miktarda zaman ve para harcamadan deneyimlemelerine olanak veren kısa süreli kurslara odaklanmaktadır.

Önceki İçerikAmerika Birleşik Devletleri hakkında temel bilgiler
Sonraki İçerikArnold Schwarzeneger 16 Haftalık çalışma programı
Visa Yurtdışı Eğitim sitesinin genel yayın yöneticisiyim.Konusu eğitim olan hatta 18-50 yaş grubunu ilgilendiren hemen her konuda tabiki eğitimle ilgili olarak bilgiler toplayıp sizleri sürekli gelişmelerden haberdar etmek için çalışıyoruz.Sağladığımız yurtdışı eğitim konuları,üniversiteler,dil okulları,vizeler,seyahat,konaklama,turizm,sinema tamamen güncel olup dünyanın birçok ülkesindeki üniversite dil kursu seyahat acentası otel havayolu gibi kurumlarla sürekli işbirliği içerisinde gelişmeleri ve haberleri sizler için yayınlıyoruz.Aynı zamanda uluslararası öğrenciler için ofislerimizde birebir destek ve danışmanlık hizmetlerimizde devam ediyor.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.