University of Colorado Boulder

The University of Colorado Boulder,USA lisans eğitimleri ve okul tanıtım videosu aşağıdaki gibidir.

Visa Yurtdışı Eğitim University of Colorado Boulder,USA ve Education USA partner firması olarak University of Colorado Boulder’a öğrenci yerleştirmekle yetkili yurtdışı eğitim danışmanlık acentesidir.

University of Colorado Boulder lisans eğitimleri,üniversitede verilen eğitimler,kayıt başlangıç ve bitiş tarihleri ile uluslararası öğrenciler için üniversite kayıt başvuru şartları konusunda ayrıntılı bilgi için ofislerimizi ziyaret edebilir ya da online canlı destek alabilirsiniz.

Visa Yurtdışı Eğitim University of Colorado Boulder hazırlık programları için Education USA partneri olarak uluslararası öğrencilerin üniversite başvuruları öncesinde yaz dönemi 2-4 haftalık üniversite hazırlık kursları organize eder.

Visa Yurtdışı Eğitim Education USA ve bağlı kurumları ile işbirliği içerisinde Amerika’daki üniversitelere öğrenci yerleştirmektedir.Visa yurtdışı eğitim öğrenci kayıt ofisleri kendi partneri olan Fenbilimleri özel liselerinin içerisinde yeralmakta olup Amerika’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrenci kayıtları bu ofislerden gerçekleştirilmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.