Fordham Üniversitesi New York ingilizce dil okulları,Hukuktan işetmeye birçok alanda lisans eğitimi veren üniversitenin bir parçasıdır.Fordham üniversitesi New York ingilizce dil okulları uluslararası öğrencilere genel ingilizce eğitimlerinin yanısıra TESOL ingilizce öğretmenliği sertifika eğitimleri vermektedir.

Manhattan Lincoln plazanın hemen yanında yeralan kampüs Fordham New York ingilizce dil okulları için kayıt olan öğrencilere ders verilen sınıfların bulunduğu kampüstür.İngilizce dil okulu kurs kayıtları da aynı merkezde yapılmaktadır.

Fordham New York ingilizce dil okulları öğretmenleri gerçek birer New Yorker olarak yetişmiş,yaşamının çoğunu New York’ta geçirmiş öğretmenler olup hemen hemen hepsinin Asya ve Avrupa’da ingilizce öğretmenliği deneyimleri de bulunmaktadır.

New York ingilizce dil okulları içerisinde,central parka yakın konumu ve lincoln plaza gibi kültürel bir merkeze yakın oluşu uluslararası öğrencilerin NYC yaşamına daha hızlı adapte olmasını sağlayan ek bir getiridir.

Fordham New York ingilizce dil okulları asya ülkeleri başta olmak üzere güney amerika ve avrupa ülkelerinden çok sayıda uluslararası öğrencinin gerek genel ingilizce eğitimleri gerekse üniversite kayıt ön hazırlık programı olarak tercih ettiği okullardandır.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.