COUNTRY BASED WORLD TOURISM STATISTICS

”Medya ile yakınlaşmak ve vahşi yaşam ile sürdürülebilir turizmin kapsamını ve gazetecelerin bundaki katkılarını anlamak”

Bu,Dünya Turizm Organizasyonu(UNWTO) tarafından,3 Mart’ta organize edilen vahşi yaşam kutlamalarında duyurulan Basın ödüllerinin temel amacıdır.

UNWTO uzun süreli girişimleri,vahşi yaşamı korumak için olan turizmin değerini ve turizm yöneticiliği eğitimleri ile medya eğitimlerini tanıtmayı hedeflemiştir.

Vahşi yaşamın korunmasında turizme destek veren hükümetler kadar basının da bu alanda turizme verdiği destek oldukça önemlidir.Özelikle de güney Amerika gibi ülkelerde vahşi yaşama verilen turizm desteği önemini korumaktadır.turizm-terimleri sözlüğü

Yurtdışında turizm otelcilik üzerine eğitim almak isteyen adaylar Amerika,Avustralya,İsviçre gibi ülkeleri tercih etmektedirler.

  • Avustralya’daki turizm otelcilik üniversiteleri için ilk giriş şartı ingilizce yeterlilik olup IELTS sınavı ya da TOEFL testlerle belirlenir.
  • Blue Mountains Hospitality School Avustralya,Avustralya’daki tanınmış turizm otelcilik üniversitelerindendir.
  • Visa Yurtdışı Eğitim aracılığıyla bu okula kayıt olabilir ve daha birçok turizm otelcilik eğitimi hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz
  • Turizm otelcilik eğitimi 4 yıl olmakla beraber sadece on campus dersler değil pratik eğitimleri de içerir
  • Yurtdışındaki turizm otelcilik okulları genelde anlaşmalı oldukları turistik oteller ya da turizm organizasyonlarında uluslararası öğrenciler için staj olanakları hazırlamaktadırlar

Yurtdışında Turizm Otelcilik Eğitimi için öğrenci vizesi başvuruları Visa yurtdışı eğitim aracılığıyla,VisaEdu online vize başvuru formları ya da Visa yurtdışı eğitim yetkili acentleri aracılığıyla yapılabilir.
Birleşmiş milletler topluluğu turizm raporları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.