ALCC Manhattan,New York’ta empire state binasına sadece birkaç adım ötede yeralır.Toplamda 8 farklı seviyeden oluşan genel ingilizce kursu uluslararası öğrenciler için ingilizce okuma,yazma,konuşma ve gramer eğitimleri verir.

ALLC New York dil  okulları,New Yorkta’ki ingilizce kursları içerisinde en tanınmış olanlarındandır.ALCC de ingilizce eğitim almaya başlamak için ingilice bilmek zorunda değilsiniz,yeni başlayanlar da ALCC’de sıfırdan ingilizce öğrenmeye başlayabilirler.

New York dil okulları çoğunlukla manhattan adası içerisinde 25.st ile 59.st arasında ve 5th ave ile 8th ave arasında yeralırlar.

 

ALCC new york dil okulu açık adresi  229 W 36th ST New York, NY 10018-7529.ALCC New York dil okulu yeni başlayan öğrenciler için sınav yaparak kendilerine en uygun sınıfa yerleştirir.ALCC New York dil okulu genel ingilizcenin yanısıra TOEFL test hazırlık eğitimleri de verir.

ALCC New York dil okulları eğitim fiyatları aylık $700 dan başlar ve seçilen programa göre farklılık gösterir.

ALCC New York dil okulları hakkında ayrıntılı bilgi ve kayıt koşullarını öğrenmek için visa ALCC New York Dil Okulları sayfasını ziyaret ediniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.