İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ

Pegasus havayolları adını Yunan mitolojisi’nde “kanatlı at” anlamına gelen yaratıktan alır. Pegasus;Deniz Tanrısı Poseidon ile yılan saçlı  Medusa’nın oğlu, dev Chrysaor’un kardeşidir.Aynı zamanda Zeus’un oğlu Herkül’ün de kardeşidir.

”Pegasus havayolları İstanbul-Antalya gidiş dönüş uçak biletleri fiyatları açısından en ekonomik havayollarındandır.”

İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ FİYATLARI

İstanbul-Antalya tek yön uçak bileti fiyatları $10’dan başlar.Toplam uçuş süreleri 1 saattir.Sabiha Gökçen,İstanbul havaalanı ya da İstanbul Havaalanı ile Antalya havaalanı arasında gerçekleşen uçuşlar için Visa ucuz uçak biletleri sayfasından uçak bileti satın alabilirsiniz.

İstanbul Antalya uçak bileti seçenekleriniz arasında yaklaşık 5-6 farklı havayolunun direk uçuşları ve aktarmalı uçuşları vardır.Ayrıca bütün havayolu firmalarında business class ya da ekonomi koltuk seçenekleri mevcuttur.THY,Pegasus,Anadolujet gibi havayolu firmalarının da İstanbul Antalya uçak bileti fiyatları bazen son derece ekonomik olabilmektedir.

EN UCUZ İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ NE ZAMAN SATIN ALINABİLİR ?

İstanbul Antalya en ekonomik uçak bileti fiyatını bulabilmek için;öncelikle uçak biletinin erken satın alınması gerekir.İstanbul Antalya uçuş tarihinizden en geç 1 ay öncesinden uçak biletinizi satın alırsanız,İstanbul Antalya uçak biletiniz %15-%20 oranında daha ekonomik olacaktır.

BİR UÇUŞTA KAÇ ÇEŞİT İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ SEÇENEĞİ VARDIR ?

Her uçuşta birden fazla uçak bileti seçeneği bulunur.Bunlar sadece business class ya da ekonmi class ile sınırlı değildir.Unutmayınız ki uçak bileti fiyatları tamamen arz ve talep dengesine bağlı oalrak değişmektedir.Bu nedenle İstanbul Antalya uçak bileti fiyatı,tamamen uçak biletinin satın alındığı tarihle uçuş tarihi arasındaki zaman farkına bağlı olarak değişir,dolayısıyla uçuş tarihi yaklaştıkça da ”İstanbul Antalya uçak bileti” fiyatı aynı uçuş için gitgide yükselmektedir.

İSTANBUL ANTALYA UÇAK BİLETİ FİYATLARI HANGİ SEZONDA DAHA UCUZDUR !

En ucuz uçak bileti satın almanın yukarıda belirtilen erken satın alma dışında sezona ve kimi teknik detaylara dayalı yöntemleri vardır.Aynı IP adresinden sürekli uçak bileti sorgusu yaparsanız her seferinde İstanbul Antalya uçak bileti fiyatının yükseldiğini göreceksiniz.Bu nedenle birkaçaramadan sonra uçak biletinizi satın almalısınız.Bu uygulama dünyadaki bütün online uçak bileti firmalarının ortak teknik altyapısıdr.

Bunun dışında İstanbul Antalya uçak bileti için en ucuz aylar Ocak-Mart aylarıdır.Mayıs-Ekim ayları arasında gerek yerel turizm gerekse dış turizm Antalya’da son derece canlı olduğu için İstanbul Antalya uçak bileti fiyatları oldukça artmaktadır ki dış turizm kaynaklı uçuşların çoğu İstanbul aktarmalıdır.

Diğer Uçak Bileti Seçenekleri:

a_İstanbul Adana Uçak Bileti
b_İstanbul Antalya Uçak Bileti
c_İstanbul Samsun Uçak Bileti
d_İstanbul Ankara Uçak Bileti
e_İstanbul İzmir Uçak Bileti
f_İstanbul Londra Uçak Bileti
g_İstanbul Paris Uçak Bileti
h_İstanbul New York Uçak Bileti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.