VisaEdu,yurtdışına seyahat edenler için son derece geliştirilmiş online rezervasyon sistemleri ile olan entegrasyonu sayesinde,mümkün olan en ekonomik ya da en çok alternatife sahip uçak biletlerini almanızı sağlamaktadır.

Yurtdışında eğitim alacak öğrenciler için indirimli uçak biletlerinden,ekonomik olarak konaklama imkanı sunan hsotel ya da otellere online olarak VisaEdu sistemimizden ulaşabilir ve rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

Wilbur and Orville Wright were American inventors and pioneers of aviation. In 1903 the Wright brothers achieved the first powered, sustained and controlled airplane flight.

Aşağıdaki search engineler üzerinden uçak,otel,araç kiralama gibi rezervasyonlarınızı online olarak birkaç dakikada yapabilirsiniz.VisaEdu anlaşmalı sistemleri son derece güvenilir olmanın yanısıra user interfaceleri ve kullanımları da,daha hızlı ve daha az karmaşık işlem yapılabilmesi için oldukça basitleştirilmiştir.

VisaEdu uluslararası işbriliği ve partnerliklerini geliştirdikçe sisteme yeni uygulamalar girilecek olup,öğrenciler ve diğer ziyaretçilerimiz gelişmelerden sürekli haberdar edileceklerdir.Websitemizi sürekli takip etmenizi tavsiye ederiz.

VisaEdu sistemindeki online booking sistemleri 3 şahıs uygulamalar olup bütün online ödemeler direk olarak ilgili kurumlarla tüketici arasındadır.Kullanılan online ödeme sistemlerinin teknik altyapısı gibi finansal ve mali sorumluluğu da ilgili 3.şahıs uygulamalara aittir.VisaEdu sisteminde yeralan online booking uygulamaları ile yaptığınız işlemler sonunda yaptığınız işleme ilişkin size email gelecektir.

6 YORUMLAR

  1. Evet evet şimdi aldım ekonomik uçak bileti gerçekten de san Francisco-İstanbul roundtrip uçak biletimi $750 a aldım şimdi daha süper yaaa

  2. Amerika vize hayırlı olsun dostum.uçak bileti ben de yeni aldım yukarıdaki bilet arama motoru uygun fiyatlar veriyor baya

  3. Ben san Francisco roundtrip uçak bileti bakıyorum amerikada ingilizce dil okuluna gidiyorum Amerika vize mi yeni aldım

  4. Uygun uygun ben aldım New york-Belçika gidiş dönüş çok uygun ekonomik uçak bileti aldım bütün havayolları da var

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.