Malta’daki dil okulları aynı diğer ülkelerde olduğu gibi dünyanın farklı ülkelerinden yabancı öğrenci kaydeden kurumlardır.Öğrencilerin Malta’yı tercih etmelerindeki en temel nedenler yakın olması ve okulların ekonomik olmasıdır.

MALTA DİL OKULLARINDA EĞİTİM

Malta dil okullarında ingilizce,ingiliz aksanıyla öğretilir.İngiltere’de olduğu gibi gramer ve pratik eğitimlerinden oluşan eğitim programlarında öğrenim süresince yapılan sürekli testlerle öğrencilerin ingilizce ilerleme düzeyleri tespit edilir.İngilizce kursuna başlarken öncelikle  uygulanan seviye tespit sınavlarıyla öğrenciler ingilizce seviyelerine en yakın kurstan eğitime başlarlar.

Öğrencilerin sınıf dağılımları yapılırken aynı ülkeden öğrenciler aynı sınıflara yerleştirilmemeye özen gösterilir.Öğrenciler okulda aldıkları gramer eğitimlerinden sonra günlük hayatta da ingilizce pratik ilerletme şansı bulmaktadırlar.

Malta dünyanın birçok ülkesinden turist alır. 3 büyük ve 2 küçük adadan oluşur.Öğrenciler de yaz tatili yaparken ingilizce öğrenmiş olurlar.

Malta genellikle yaz dönemi kısa süreli eğitim almak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilir.Malata’daki ingilizce kursları son derece keyifli bir ortamda ingilizce öğrenmeye olanak sağlayan,tatil havasında öğrenim görülebilecek dil okullarıdır.

MALTA’da YAŞAM

1 Paket makarna 1 Euro Haftalık ulaşım 6.5 Euro gibi yaşam masrafları rakamlandırılabilir

MALTA’da KONAKLAMA

Malta’da dil okullarına giden öğrenciler hostel,aile yanı,paylaşımlı apart dairelerde kalırlar.Konaklamalar okullar tarafından organize edilir ancak eğitim ücretine dahil değildir.Kiralar haftalık 180-220 euro ortalamadır.Seçilen konaklama tercihine ve bölgeye göre kiralar değişiklik gösterir.

EĞİTİM GİDERLERİ

Malta ingilizce kurslarında eğitimler aylık 750 euro dan başlar ve okulun kalitesine kampüs olanaklarına ve bulunduğu bölgeye göre farklılık gösterir.

Önceki İçerikAmerika F-1 Öğrenci Vizesi Başvurusu Nasıl Yapılır !
Sonraki İçerikPolonya’da Üniversite Eğitimi
Visa Yurtdışı Eğitim sitesinin genel yayın yöneticisiyim.Konusu eğitim olan hatta 18-50 yaş grubunu ilgilendiren hemen her konuda tabiki eğitimle ilgili olarak bilgiler toplayıp sizleri sürekli gelişmelerden haberdar etmek için çalışıyoruz.Sağladığımız yurtdışı eğitim konuları,üniversiteler,dil okulları,vizeler,seyahat,konaklama,turizm,sinema tamamen güncel olup dünyanın birçok ülkesindeki üniversite dil kursu seyahat acentası otel havayolu gibi kurumlarla sürekli işbirliği içerisinde gelişmeleri ve haberleri sizler için yayınlıyoruz.Aynı zamanda uluslararası öğrenciler için ofislerimizde birebir destek ve danışmanlık hizmetlerimizde devam ediyor.

6 YORUMLAR

  1. Hatta TOEFL sınavı için yeniden Malta’ya gitmeyi düşünüyorum.Malta dil okulları bence en uygun seçim
    1_Vizesi kolay kimse zorluk çıkarmıyor
    2_Gittiğinde gördüğün muamele süper turistik ülke herkes relax

  2. evet ben gittim slimea diye bir yer maltada bir dil okulu ve çok zevkliydi yazın tatil yapıp yüzerek eğlenerek parti parti gezerek ingilizce öğrendim

  3. Evet sonuçta malta schenge ülkesi ayrıca birşey yapamana gerek yok gidip vize başvuru merkezinden schengen vizeisne başvuruyorsun.

    Bildiğim kadarıyla 3 aydan kısa süreli eğitimler için zaten turist vizesi yeterli

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.