VISA TRAVEL AND STUDY ABROAD » Tüm yazılar https://visaedu.org/forums/forum/kanadada-egitim-forum/feed/ Sun, 28 Apr 2024 11:28:59 +0000 https://bbpress.org/?v=2.6.6 tr https://visaedu.org/forums/topic/kanada-egitim/#post-8969 <![CDATA[Kanada’da Eğitim olanakları hakkında sormak istediklerinizin cevapları burada]]> https://visaedu.org/forums/topic/kanada-egitim/#post-8969 Fri, 22 Jun 2018 23:38:02 +0000 Iy. Tay. Kanada’da eğitim almak isteyen öğrenciler sormak istediklerini buraya mesaj bırakarak sorabilirler.Kanada’da eğitim almış olanlar ise deneyimlerini paylaşabilirler.

Kanada’da eğitim forumuna,Kanada’da eğitim konusunda dilediğiniz mesajı bırakabilir,gittiğiniz okuldaki eğitimsel deneyimleri ya da Kanada’da eğitim aldığınız süreçteki bütün deneyimlerinizi yazabilirsiniz.

Kanada’da eğitim almak isteyen arkadaşlar deneyimli kişilerden ve birinci ağızdan bilgi almak açısından forumdan yararlanabilirler.

Kanada’da eğitimin konusunu Kanada’daki dil okulalrı ya da Kanada’daki üniversitler veya diğer eğitim programlarının tamamı oluşturabilir.

]]>
https://visaedu.org/forums/topic/vancouver-dil-okullari-arasindan-nasil-secim-yapabilirimhangi-dil-okulu-uygundur/#post-8924 <![CDATA[Vancouver dil okulları arasından nasıl seçim yapabilirim?Hangi dil okulu uygundur?]]> https://visaedu.org/forums/topic/vancouver-dil-okullari-arasindan-nasil-secim-yapabilirimhangi-dil-okulu-uygundur/#post-8924 Fri, 22 Jun 2018 18:37:48 +0000 Iy. Tay. Vancouver dil okulları arasından nasıl seçim yapabilirim?Hangi dil okulu uygundur?

Vancouver dil okulları arasında seçim yaparken iki seçeneğiniz var;

a_Ekonomik olan ve daha küçük okulalrı seçmek

b_Daha büyük kampüs olanaklarına sahip olan ve fiyat olarak da nisbeten pahalı olan dil okulları.

Uluslararası öğrenciler genelde bütçelereine göre tercih yaparlar.Fiyatı pahalı olan her dil okulu eğitim açısından mükemmeldir denileme ancak bir gerçek var ki daha büyük kampüse sahip olan okullarda öğrenciler daha memnun olmaktadırlar.

Vancpouver dil okulları seçimi yaparken ekonomik dil okulları da öğrenciler için yaklaşık %30 daha uygun olabileceği için bu açıdan bakıldığında daha uygundur.Vancouver dil okulları seçiminiz konusunda bütçeniz tamamen belirleyici faktördür.

Kampüs olanakları sizin için çok önemli değilse ve daha küçük dil okullarında eğitim almak istiyorsanız ekonomik kursları da seçebilirsiniz.

Vancouver dil okulları seçiminde büyük kampüslü okulları seçmek size birçok farklı öğrenci ve kültürle kaynaşmak imkanı verecektir ve Vancouver’daki ingilizce eğitiminiz süresince vaktiniz daha verimli geçecektir.

VisaEdu sisteminden Vancouver dil okulalrı menüsünden okul seçeneklerine gözatabilirsiniz.

Unutmayın eğer uzun vadeli planlarınız varsa ya da akademik kariyer planlıyorsanız kesinlikle daha nitelikli dil okulları seçmelisiniz hatta mümkünse üniversite dil okulalrı ilk seçiminiz olmalıdır.

]]>
https://visaedu.org/forums/topic/toronto-ingilizce-kurslari-hakkinda-nasil-bilgi-edinebilirim/#post-8921 <![CDATA[Toronto ingilizce kursları hakkında nasıl bilgi edinebilirim?Toronto ingilizce kurslarına nasıl kayıt olunur?]]> https://visaedu.org/forums/topic/toronto-ingilizce-kurslari-hakkinda-nasil-bilgi-edinebilirim/#post-8921 Fri, 22 Jun 2018 18:27:49 +0000 Iy. Tay. Toronto ingilizce kursları hakkında nasıl bilgi edinebilirim?Toronto ingilizce kurslarına nasıl kayıt olunur?

Toronto ingilizce kursları konusunda eğitim fuarları ya da online araştırma yaparak bilgi edinebilirsiniz.Toronto ingilizce kursları uluslararsı öğrenci kayıt etmek için hemen hemen her ülkede yurtdışı eğitim acenteleriyle anlaşmaktadır.

Yurtdışı eğitim danışmanlık firmaları kanalıyla Toronto ingilizce kurslarına kayıt olup vize başvuru işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Aynı zamanda VisaEdu online ingilizce kursu kayıt sisteminden oturduğunuz yerden kayıt olup vizeişlemlerinizi de online olarak yapabilirsiniz.

Toronto ingilizce kursları önkoşulsuz hemen herkese açık eğitim kurumlarıdır ve her ülke ve yaştan öğrenci de kabul ederler.

]]>
https://visaedu.org/forums/topic/kanada-dil-okullari/#post-8650 <![CDATA[KANADA DİL OKULLARI]]> https://visaedu.org/forums/topic/kanada-dil-okullari/#post-8650 Sat, 02 Jun 2018 23:03:16 +0000 Iy. Tay. Kanada’da eğitim almak isteyen öğrenciler yazabilirler.Kanadadaki dil okulları hakkında sorusu olan arkadaşlar varsa okullar konusunda bilgi verebilirim.

]]>
https://visaedu.org/forums/topic/kanadadaki-dil-kurslari-forum/#post-8404 <![CDATA[Kanada’daki Dil Kursları]]> https://visaedu.org/forums/topic/kanadadaki-dil-kurslari-forum/#post-8404 Wed, 30 May 2018 00:42:20 +0000 Iy. Tay.