UCEDA Las Vegas İngilizce Kursları

Amerika’daki dil okulları,eğitim alınmak istenen şehire göre yüzlerce farklı imkan sunmaktadır.Amerika’daki dil okulları elli tane farklı eyalet gözönüne alındığında,ingilizce öğrenmek açısından uluslararası öğrenciler için onlarca farklı imkan sunmaktadır.

Örneğin,las vegas inglizce dil okulları,yabancı öğrenciler tarafından oldukça yüksek talep görmektedirler.2785 E Desert Inn Rd #100, Las Vegas, NV 89121 adresinde ulunan UCEDA ingilizce dil okulu yurtdışından ingilizce öğrenmek için gelen öğrencilere I-20  öğrenci kabul formu vermekle yetkili ve genel ingilizce dil eğitimleri konusunda Las Vegas’taki ender uluslararası ingilizce dil okullarından birtanesidir.

6 YORUMLAR

  1. @Jordan belfort
    Merhaba yıllık eğitim ücreti mi yoksa hem eğitim hem de konaklama hersey dahil mi soruyorsunuz

  2. Selam ben tayland’dan kayıt oldum Amerika vize başvurum olumlu sonuçlandı haziranda gidiyorum Last vegas uceda ingilizce dil okuluna
    Hem ekonomik fiyat hem de kas vegas ta eğitim benim için çok uygun

  3. las vegas ingilizce dil okulu sayısı evet fazla değil ben de baktım internetten genelde üniversiteler var ama tarihleri pek uyumuyor.uceda ya her hafta başamak mümkün heralde o açıdan bakınca bana uyan burası gibi okula nasıl kayıt olabilirim burda online kayıt dior ama ucedayı göremedim listede

  4. ben gittim las vegas dil okulalrı fazla yaygın değil zaten uceda da numune nasıl akıl etmişlerse las vegasa dil okulu acçmayı.Kumara kaptırma heryer casino ama muhteşem biryer sabah akşam parti.
    İngilizceyi sosyalleşerek öğreneceğin ideal bir yer vegas işte daha ne olsun

  5. vaaay las vegatsa ingilizce dil okulu baya heycanlı olurdu okulu hiç duymadım ama tanıyan giden bilen var mıdır

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.