Visa Yurtdışı Eğitim;Amerika,İngiltere,Kanada,İspanya,İtalya,Avustralya,gibi ülkelerdeki yerel özel dil eğitim kurslarıyla ve özel üniversitelerin dil eğitim bölümleriyle anlaşmalı olarak katılımcılara bu ülkelerde yabancı dil eğitim olanakları sunmaktadır.

VISA YURTDIŞI EĞİTİM yabancı dil eğitim hizmetleri iki temel başlık altında listelenebilir.

A) Yetişkinler için yurtdışında anlaşmalı okullarımızda yabancıdil eğitimi

B) 12-18 yaş arası öğrenciler için yaz okulları.Bu okullar genellikle sabahtan öğlene kadar dil eğitimi,öğleden sonra çeşitli sosyal aktivitelerle öğrencilere dili sevdirerek öğreten ve öğrencilerin yaz tatillerinde farklı bir kültürü tanımalarına,farklı ülkelerden programa katılan yabancı öğrencilerle iletişim kurmalarına olanak sağlayan programlardır.

Yurtdışında ingilizce öğrenmek sizlere yabancı dili doğru telaffuzuyla öğrenme imkanı sunacaktır.Ayrıca kursta alacağınız gramer eğitimlerini o dili günlük yaşamda da sürekli kullanacağınız için sürekli pratik imkanı olmaktadır.Yabancıdil tekrar edildikçe akılda kalan,konuştukça öğrenilen bir özelliğe sahiptir.Günboyu ingilizce konuşmak ,konuşma çekingenliğinizi azaltacağı gibi sizlerin sosyal ve kültürel gelişimine de katkısı kuşkusuzdur.

      BE THE CHANGE THAT YOU WISH TO SEE IN THE WOLRD 

Yurtdışındaki dil okullarına genelde özel bir katılım şartı aranmaz.Her yaştan ve eğitim seviyesinden katılımcı yurtdışında dilediği ingilizce kursuna ya da başka dil okullarına kayıt olabilir.

Örneğin Amerikadaki ingilizce kursları ya da İngilteredeki dil okullarına katılmak için sadece  acentamıza başvuruda bulunmanız yeterlidir.Visa Yurtdışı Eğitim olarak anlaşmalı okullarımızdan sizin bütçenize ve beklentilerinize en uygun programa kaydınızı yapmaktayız.

Yurtdışında eğitim almak için önemli olan kendinize uygun bir ülke,okul ve program seçimini Visa yurtdışı eğitim deneyimli danışmanları rehberliğinde belirlemenizdir.

Yurtdışındaki  yabancıdil kurslarına katılımda herhangibir yabancıdil bilgisi de  gerekmez yani başlangıçtan ileri seviyeye her düzeyde katılımcı için uygun program bulunmaktadır.

Yurtdışı yabancı dil eğitimlerinde yaş sınırı da bulunmamaktadır.7 den yetmişe her yaş grubuna uygun dil programları mevcuttur.13-18 yaş grubu öğrenciler için özel yaz kampları bulunmakla beraber yetişkinler için hem bireysel hem de grup olarak katılabilecekleri onlarca yabancıdil seçeneği mevcutur.Önemli olan Visa Yurtdışı Eğitim tarafından kurs kayıt işlemleriniz gerçekleştirildikten sonra vize başvurusu sırasında eğitim giderlerinizi karşılayabileceğenizi belirlemeniz ve eğitim bitiminde kendi ülkenize döneceğiniz konusunda ikna edici belge ve açıklamalarda bulunmanızdır.

Yurtdışı Eğitimde Kullanılan Jargonlar

11 YORUMLAR

  1. Evet Amerika’da üniversite eğitimi dlım.Baruch college new yorkta business management mezunuyum.Tavsiye ederim baruch college eğitim kalitesi ve okul markası olarak CUNY parçası ve bütün dünyada diploması kabul gören bir okul
    Üniversite zaten new yorkta yaşam da renkli gayet cazip hem eğitim alırken keyifli hem de mezun olduktan sonra diplomasını iş hayatında kullanabilirsin bundan cazip bir formul olamazdı benim için

  2. Yurtdışı eğitim benim de gündemimde şu aralar ama yabancıdil değil ben nüiversitelere bakıyorum.Amerika’da üniversite eğitimi almayı düşünüyorum lise bitiyor bu sene amerikadaki üniversitelerde eğitim almış olan var mı?

  3. Amerika’daki dil okulları baya uygun bir seçenek.yurtdışında eğitim almak isteyen öğrenciler için yani uluslararası öğrenciler için birsürü kampanyaları da var

  4. Bence de yurtdışı eğitim denilince onlarca seçenek var.İngilizce dil eğitimi için yurtdışında eğitim seçeneklerinden ben amerikayı seçerim ama kimisine kanada daha cazip değişir yani

  5. yurtdışında eğitim almak için yaniingilizce dil eğitimi almak için seveceğin bir ülke seç bence,dil okulalrı heryerde hemen hemen aynı önemli olan yurtdışında eğitim aldığın süre boyunca sıkılmadan kalman ve ortama kolay alışman.
    Bu konuda da herkesin beklentisi farklı şehirleri araştırman lazım işte new york,londra,malta kanada toronto vs vs

  6. yurtdışı eğitim seçeneklerini araştırıyorum.İngilizce dil eğitimi almayı planlıyorum herhangibir önderisi olan var mı?

  7. yurtdışında eğitim için bence ingiltere uygun çünkü avrupada yakın yani Amerika çok uzak geliyor ama amerikada eğitim de baya bir fark yaratır ilerde iş başvurularında diye düşünüyorum.Yurtdışı eğitim nihayetinde yakın da olsa uzak da olsa hafyasonları eve gelmiycez ya :))))

  8. Ben de yurtdışında eğitim almayı planlıyorum ingilizce dil okulları ama ülke konusunda karar veremedim.Amerika mı olsun ingiltere mi olsun bilmiyorum

  9. evet ben online başvurdum ingilterede dil okulu için kayıt oldum tam bir hafta değil ama 12 günde geldi kurs kayıt belgem.geliş süresi için ekspres kargo seçmeniz gerekiyor

  10. yurtdışı eğitim hakkında siteden baya bilgi edindim de ben uzakta yaşıyorum acaba online başvuru yapsam mı diye düşünüyorum.Okul kayıt belgeniz adresinize 1 haftada gelir diyor

    Deneyen oldu mu hiç

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.