LSI İNGİLTERE İNGİLİZCE KURSLARI

Brighton,Cambridge ve Londra’daki üç farklı şubesiyle uluslararası öğrenciler için ingilizce eğitimler veren LSI dil okulu hemen hemen bütün dünyadan öğrenci alan bir ingilizce dil kursudur.

LSI ingiltere şubelerinde verilen eğitimler benzerlik göstermekle beraber kimi şubelerde verilen ingilizce eğitim çeşitleri daha fazladır.İş ingilizcesinden yeni başlayanlar için genel ingilizceye ve cambridge,ielts sınav hazırlık kurslarına kadar,her yaştan öğrenciye uygun eğitimler vardır.

LSI İngiltere ingilizce kursları 30 yılı aşkın süredir yabancı dil alanında eğitimler vermektedir.LSI ingilizce kurslarında eğitim almak için öncelikle gitmek istediğiniz şehri seçmeniz ve bu şehirdeki LSI ingilizce program çeşitleribe gözatmanız gereklidir.

LSI ingilizce kursuna başlayan her öğrenci için öncelikle seviye tespit sınavı yapılır,her şubesinde birçok sınıf yılboyu mevut olup genel ingilizce programları için hemen her hafta kayıt olmak mümkündür.

Cambridge sınav hazırlık kursları ya da iş ingilizcesi eğitimleri belirli bir takvime göre verilen LSI İngiltere ingilizce kursu sayfasından ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.