California dil okulları senelerdir yabancı öğrencilerin ilk tercihleri arasında yeralan seçeneklerdendir.Özellikle Los Angeles,San Francisco bu anlamda önde gelen uluslararası öğrenci şehirlerindendir.Eyalet olarak  golden state olarak bilinen California,sıcak iklimi ve genç nüfus yoğunluğuyla bilinir.Yüzölçümü olarak da oldukça geniş bir alana kurulu California hakkında kimi resmi bilgiler aşağıdaki gibidir.

California, ABD’nin batı yakasında yer alır ve ülkenin en kalabalık eyaletidir. 2004 yılı nüfus sayımlarına göre, toplam nüfus 35.893.818 dir.
BaşkentSacramento
Asgari ücret11,00 USD /saat (1 Oca 2018)
Nüfus39,54 milyon (2017)
ValiJerry Brown
Turistik yerlerLos Angeles, San Francisco, Disneyland
UCLA WESTWOOD Campus (University of California)  ile California State University tanınmış  okullarındandır.Orange County Citrus College’da üniversite kampüsü içerisinde eğitim veren FLS Dil kursu VisaEdu en önemli partner okullarındandır.
FLS  International dil kursunda ingilizce eğitimlerin yanısıra acting,editing gibi sanatsal alanlarda da nitelikli eğitimler verilir.FLS International,California bölgesinde yeralan ve dünyanın hemen heryerinden öğrenci kabul eden tanınmış bir ingilizce dil eğitim merkezidir.VisaEdu bu kurumların tamamına,hem ingilizce kurslarına hem de ünivesite eğitimlerine öğrenci yerleştirmektedir.
California’daki ingilizce kurslarında eğitim almak, hem sosyalleşmek açısından hem de enerjik bir çevrede ingilizce  öğrenmek ve akıcı olarak konuşabilir hale gelmek için son derece cazip bir  fırsattır.Universal Studios,Hollywood gibi kültürel merkezlerin de çoğu California’da yeralır.
California’daki öğrenciler genellikle boş zamanlarını plajlarda geçirirler.Surf vazgeçilmez bir tutkudur.Plaj voleyboluda California’nın geleneksel sporudur.California’da yaşayan öğrenciler yerli halkla kolayca kaynaşabilirler bunun en önemli nedeni yurtdışından sürekli yabancı öğrenci alan ve güler yüzlü insanların yaşadığı bir bölge olmasıdır.
İngilizce kursları çoğunlukla sabahtan öğlene kadar olduğu için öğlede sonraları hemen heryerde hem Amerikalı hem de uluslararası öğrencilere rastlanır.California’da Amerikalı öğrenci sayısı da oldukça fazladır.Buradaki üniversitelerin kampüslerinin büyük oluşu ve eğitim kalitelerinin yüksek olması nedeniyle yerli öğrencilerin de lisans ve yüksek lisans eğitimi için öncelikli tercihlerindendir.
Las Vegas da California’ya birkaç saat mesafede olup,öğrenciler için ideal bir turistik bölgedir.Dünyaca ünlü otellerin ve havuz partilerinin,konserlerin katılımcılarının çoğu California’da eğitim alan yabancı öğrencilerdir.

6 YORUMLAR

  1. Evet ben California ingilizce kursları hakkında bilgiliyim orada 2 sene kaldım California ingilizce kursları geniş bir yelpaze
    Los angeles ingilizce kursları
    San Francisco ingilizce kursları
    San Diego ingilizce kursları
    Olarak düşünmek lazım ben Los angeles ingilizce kurslarını biliyorum. UCLA Los angeles ingilizce kursunda eğitim aldım. Okul son derece kaliteli üniversite kampüsü içerisinde zaten i. Fiyatlar birazda pahalı ama değdi açıkçası 1 yılda anadilinde gibi öğrenirsin ingilizceyi

  2. online kayıt olup I-20 formunuzu adresinize alıyorsunuz.Kargoyla gönderiyorlar.Sonra da amerika öğrenci vizesi için yine online vize başvurusunu doldurursunuz

  3. online kayıt ounabilir.visa sitesinde en üstte online kayıt formundan san francisco dil kusları ya da diğerlerine online kayıt olunabiliyor sanırım

  4. heralde los angelestdaki ingilizce kursları ya da san francisco dil okulları oldukça populer bunlara nasıl başvurcaz visaedu ofiisinden mi yoksa internetten başvuru var mıdir

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.